Palvelumme

Tarjoamme monipuolisesti kaikki perinteiset kulta- ja kellosepän alan palvelut vuosikymmenten kokemuksella. Osan kello- ja korutöistä teetämme ulkopuolisilla, erittäin hyviksi kokemillamme kello- ja kultasepillä. Oikean korjauspaikan valitsemme aina työkohtaisesti.

Kellosepän työt

Kellojen korjaukset teemme monivuotisen kokemuksen sekä kelloseppäkoulun koulutuksen antamalla ammattitaidolla. Kellojen huollolle annamme yhden tai kahden vuoden työtakuun tapauskohtaisesti. Osa kellosepän töistä tehdään myymälässämme, osa Tampereella sijaitsevalla verstaalla ja osa lähetetään maahantuojan huoltoon. Mietimme kellokohtaisesti kellon korjaukselle oikean osoitteen.

Kultasepän työt

Kultasepän korjaustyöt teemme ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella.
Meillä on myös erittäin hyvät kokemukset yksilöllisistä käsityönä valmistetuista koruista. Kultaseppämme korjaa koruja, uudistaa niitä nykyaikaisemmiksi, rodinoi tarvittaessa vanhat keltakultaiset korut nykyaikaisemmiksi, valkokultaisen näköisiksi, valmistaa korun toiveidesi mukaan, puhdistaa ja kiillottaa.

Kullan osto

Ostamme ja otamme vaihdossa vanhoja kultaesineitä raaka-aineeksi ja vintagemallistoomme. Maksamamme hinta vaihtelee kullan pitoisuuden ja päivän hinnan mukaan. Uusiin tuotteisiin vaihdettaessa hyvitys on suurempi kuin suoraan ostettaessa. Pidätämme myös oikeuden olla ostamatta kultaa, mikäli emme sitä sillä hetkellä tarvitse.

Puhdistukset

Pöytähopeiden ja muiden alamme tuotteiden puhdistukset teemme huolellisesti ja esineitä kunnioittaen. Käytämme vain laadukkaita puhdistusaineita.

Suunnittelupalvelu

Korujen muutostyöt ja uusien valmistaminen suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Kalevalan korjauspalvelu

Toimitamme Kalevala Korun koruja valmistajalle korjattavaksi. Katso suuntaa antava korjaushinnasto. Korjaushintoihin lisäämme postikulut.

Kaiverrukset

Käsinkaiverrukset, konekaiverrukset sekä tietokoneavusteiset konekaiverrukset teemme nopeasti ja huolellisesti. Tietokoneavusteiset konekaiverrukset mahdollistavat yritysten ja yhdistysten logojen kaiverruksen useisiin tuotteisiin