Tuotteet

KELLOT
Kellovalikoimaamme kuuluu niin sveitsiläisiä arvokelloja kuin edullisia arkikellojakin. Merkkiemme kirkkaana kärkenä on vuonna 1976 vuonna perustettu sveitsiläisbrändi Raymond Weil. Olemme australialais-suomalaisen Galvin Watch Companyn toistaiseksi maailman ainoa jälleenmyyjä. Lisää erikoisuutta tuo satojen kellojen laajuinen vintagekellovalikoimamme.

Kuten perinteiseen kellosepänliikkeeseen kuuluu, seinillämme roikkuu seinäkelloja ja perinteisissä herätyskelloissakin on paljon vaihtoehtoja. Kaikki edustamamme kellomerkit löydät kellot-sivulta.

KORUT
Koruissa panostamme laatuun. Merkittävimmät brändimme ovat Kalevala, Kohinoor-timanttikorut, Efva Attling ja Lumoava. Valitsemme myös yksittäisiä, erikoisempia tuotteita eri valmistajilta ja maahantuojilta suoraan asiakkaitamme ajatellen.

Kalevan Kellon yli nelikymmenvuotisen historian vuoksi koruvalikoimastamme löytyy myös kauan sitten lopetettuja malleja. Vaikka muoti muuttuu ja korumalleja tulee koko ajan lisää, klassisemmissa malleissa aika ei tavaraa pahenna. Uusien korujen lisäksi meiltä löytyy myös vaihtuva valikoima käytettyjä- ja vintagekoruja.

Edustamamme korubrändit löydät korut-sivulta.

VINTAGE
Vintagekellot ja käytetyt kellot ovat erikoisuutemme, joita meiltä ostetaan ulkomaita myöten. Ostamme, myymme ja vaihdamme käytettyjä, mekaanisia, pääasiassa miesten kelloja Vintage-verkkokaupastamme.

LAHJATAVARAT
Tavoitteenamme on olla asiakkaamme elinikäinen luottokumppani. Kellojen ja korujen lisäksi myymme ensilahjoja pikkuisille, rippi-, protu- ja valmistujaislahjoja nuorille, häälahjoja, vuosipäivälahjoja ja hopeisen valokuvakehyksen tai kynttilänjalan muistotilaisuuteen.

Lahjatavaroistamme löytyy lompakoita, koru- ja kellorasioita, puukkoja, hopea- ja teräsaterimia, kynttilänjalkoja, valokuvakehyksiä, seinä ja pöytäkelloja ja niin edelleen.

PALKINNOT
Palkintoja pidämme myymälässämme pienen valikoiman nopeisiin tarpeisiin. Suuremmat erät tilaamme erikseen toiveiden mukaan. Kaiverrukset onnistuvat omassa myymälässämme joskus hyvin nopeastikin, mutta mieluiten varaamme aikaa joitakin päiviä. Tiedustele tilannetta.

LIIKELAHJAT
Yrityslahjoista, vuosipäivä- ja palkitsemismuistamisista neuvottelemme mielellämme erikseen. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin mietimme tapauskohtaisesti juuri sinun yrityksellesi toimivan tavan ja tuotteet. Yritysmyynnistämme lisää liikelahjat-sivulla.