Liikelahjat

Kalevan Kello on yksityinen ja perinteinen kello- ja kultasepänliike Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla. Räätälöimme yrityksille ikimuistoiset arvolahjat henkilöstön ja asiakkaiden muistamiseen. Valikoimiimme kuuluvat kellot, korut ja muut laadukkaat lahjatavarat. Vahvuuksiamme on pitkä kokemus sekä nopea ja asiantunteva palvelu.

KENELLE?
Tarjoamme liikelahjoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Pienimmät asiakasyrityksemme ovat yhden tai kahden hengen yrityksiä, suurimmissa työskentelee tuhansia henkilöitä.

Annetaanko yrityksessänne merkkipäivä-, lähtiäis-, eläke-, joulu- tai kesälahjoja?
Muistetaanko henkilökunnan täysiä palvelusvuosia lahjoin?
Palkitaanko hyvästä suorituksesta?
Kannustetaanko tuotepalkinnoin parempiin suorituksiin?
Pidetäänkö perjantaipulloarvontoja, joissa pullon voisi jo vaihtaa johonkin muuhun?
Muistatteko yhteistyöyrityksiänne ja muita sidosryhmiänne?
Kaipaatteko lahjarepertuaariinne laadukkaita lahjoja?
Haluatteko lahjojen hankinnan olevan helppoa ja vaivatonta?

Vastasittepa kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, Kalevan Kellosta löytyy yrityksellenne sopivia lahjoja ja vaivaton tapa hoitaa hankinnat.

MITÄ?
Valikoimamme on laaja. Arvokas vuosipäivälahja voi olla hieno Raymond Weilin sveitsiläiskello tai upea Kalevala-korusetti. Pieneksi joulumuistamiseksi käy vaikka kynttilänjalka, Tapio Wirkkalan suunnittelema leivoslapio tai Kalevala-korun joulukoriste.

Kellomerkeistämme löytyy Raymond Weilin lisäksi toinenkin sveitsiläinen eli Certina sekä edullisempia merkkejä kuten Seiko, Citizen, GANT, Leijona ja kotimaista suunnittelua oleva puinen Aarni-kello. Erikoisemman ja erityisemmän lahjan tarpeeseen löytyy vastaus erittäin laajasta vintagekello-verkkokaupastamme.

Korupuolella kultakoruja löytyy runsaasti kotimaisilta valmistajilta esim. Kalevala, Kohinoor ja Sandberg. Hopeakoruja moneen eri hintaryhmään valmistavat niin ikään Kalevala, mutta myös Lumoava sekä ruotsalainen Efva Attling.

MINKÄ ARVOINEN TYÖNTEKIJÄN LAHJA SAA OLLA?
Työntekijälle voi antaa hänen 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaavan arvoisen lahjan tavanomaisena merkkipäivänä, joita ovat esim. 40-, 50-, 60- tai 70-vuotissyntymäpäivät sekä hääpäivä, pitkäaikaiseen palvelukseen perustuva merkkipäivä (10 vuotta tai enemmän) ja eläkkeelle siirtyminen. Muiden lahjojen arvo voi olla noin 100 € (alv 0 %). (Henkilökuntaedut verotuksessa.)

MIKSI?
Asiointi Kalevan Kellossa on vaivatonta. Pyrimme keksimään teille, kuten jokaiselle asiakasyrityksellemme, yksilöllisen ja juuri teille sopivan tavan liikelahjojen hankintaan. Yhteistyömme ei pääty yhteen kauppaan, vaan haluamme toimia niin, että se jatkuu vuosia. Tarjoamme tuntuvat edut myös asiakasyritystemme henkilökunnalle yksityisiin hankintoihin.

Nopeimmillaan tuote saadaan toimitettua saman päivän aikana niin, että noudatte sen myymälästämme tai toimitamme sen Snäpi-palvelulla tomipisteeseenne. Isommatkin erät onnistuvat tarvittaessa pikaisesti, jos tuotteita on valmiina myymälässämme tai valmistajan/maahantuoja varastossa.

Ostamalla Kalevan Kellosta valitsette tamperelaisen kivijalkaliikkeen. Pääsette halutessanne myymäläämme valitsemaan hankittavat tuotteet valikoimistamme, mutta voimme tulla esittelemään niitä myös toimipisteeseenne. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä myös sähköpostitse myynti@kalevankello.fi sekä puhelimitse tai WhatsApp-videolla numerossa 0500 369 074.

MITEN PÄÄSEMME ALKUUN?
Ota meihin yhteyttä myynti@kalevankello.fi tai soittamalla myymälään 0500 369 074 tai yrittäjälle 045 677 0963 niin pohditaan juuri teille sopiva vaihtoehto lahjojen vaivattomaan hankintaan.

 

Liikelahjat