Tarinamme

Parasta aikaa vuodesta 1977

Kelloseppä Juhani Pietarila perusti Kalevan Kellon vuonna 1977 Kalevan kaupunginosaan. Ensimmäinen liikkeemme sijaitsi osoitteessa Sammonkatu 22. Vuonna 1996 avasimme toisen myymälän Tuomiokirkonkadulle entisen Palkintoaseman tiloihin. Aluksi käytimme kyseisestä myymälästä nimeä Kalevan Kello Palkintoasema.

Vuonna 2001 siirsimme Sammonkadun liikkeen Tampereen Teatterin taloon. Sittemmin koimme parhaaksi keskittää toimintamme Tuomiokirkonkadun liikkeeseen. Juhanin puoliso Helena, toinen yrityksen omistajista, siirtyi vuonna 1996 täyspäiväisesti Kalevan Kelloon. Heidän tyttärensä Jenni liittyi joukkoon vakituisesti vuonna 2008 siirtyen yrittäjäksi vanhempiensa rinnalle vuonna 2014.

Tänä päivänä toimintamme kivijalkana ovat hyvät ja vakiintuneet asiakassuhteet, ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti valittu, hinta- ja laatusuhteeltaan hyvä, monipuolinen tavaravalikoima.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kellot, kulta-, hopea- ja timanttikorut, pöytähopeat, kummilahjat sekä mainos- ja lahjaesineet. Erikoisuutenamme ovat vanhat vintagekorut ja -kellot.

Palveluihimme kuuluvat kaikki perinteiset kulta- ja kellosepän alan palvelut, kuten kellojen korjaukset, kultasepän työt, kone- ja käsinkaiverrukset, puhdistukset sekä helmienpunonta.

Astu sisään myymäläämme

Tässä yksi tarina monien joukossa.

Henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee kello- ja kultasepän alan vuosikymmenten kokemuksella.

Jenni

Yrittäjä, markkinointivastaava, Diplomigemmologi D.G.Fin

Sini

Kultaseppä, konekaivertaja

Juhani

Yrittäjä, vanhojen kellojen asiantuntija

Helena

Yrittäjä, taloushallinnon asiantuntija

Riina

Kello- ja kultasepänalan tuotteiden myyjä, hopeaseppä, somistaja

Hanna

Kello- ja kultasepänalan tuotteiden myyjä, somistaja

Alihankkijat

Teetämme osan kello- ja korutöistä ulkopuolisilla, erittäin hyviksi kokemillamme kello- ja kultasepillä. Valitsemme oikean korjauspaikan aina työkohtaisesti